Gratis beveiligingsadvies

Particulier

Gratis beveiligingsadvies particulier.

Het Politie keurmerk Veilig Wonen maakt veilig wonen mogelijk.
Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en de bijbehorende overlast komen nog steeds veel voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel.

Wacht niet tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt, maar ga zelf aan de slag om veilig te wonen. Van der Pol Beveiligingstechniek, helpt u hier graag bij. Wij kunnen u meer informatie geven over de wijze waarop u alle ‘inbraakgevoelige’ plekken van uw woning kunt beveiligen. Zo heeft u tot 95% minder kans op inbraak en komt uw huis in aanmerking voor het certificaat Veilige Woning. Dat is een geruststellende gedachte.

Gelegenheidsinbrekers
Het keurmerk richt zich op de gelegenheidsinbreker. Dat is bijvoorbeeld een junk die met een schroevendraaier op zak langs woningen loopt en kijkt waar een slot eenvoudig opengebroken kan worden. Of dieven die via een open raam snel een laptop of een tas met geld uit de woonkamer weghalen.

In 4 stappen een veilige woning

Met de volgende vier stappen kunt u een woning veiliger maken:

 • Stap 1: 
  Vraag maatwerk advies (GRATIS) aan bij Van der Pol Beveiligingstechniek.

 • Stap 2: 
  Voer de geadviseerde maatregelen zelf uit met behulp van het handboek PKVW Bestaande Bouw. Of laat de aanpassingen door Van der Pol Beveiligings Techniek uitvoeren.
 • Stap 3: 
  Na goedkeuring van Van der Pol Beveiligingstechniek ontvangt u het certificaat Veilige Woning en de bijbehorende raamstickers.

 • Stap 4: 
  Stuur een kopie van het certificaat naar uw verzekeringsmaatschappij en vraag om premiekorting op uw inboedelverzekering.