Over ons

Over ons

Van der Pol Beveiligingstechniek

Van der Pol Beveiligingstechniek is een dynamisch bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van bouwkundige en elektronische beveiliging. Ons bedrijf bestaat uit een team van monteurs die beschikken over een gedegen opleiding en een uitgebreide vakervaring.

Ons bedrijf beschikt over een 24-uurs storings- en calamiteitendienst, die als het nodig is, binnen 2 uur tijd bij de melder ter plaatse is en het probleem zal verhelpen.

Om u als cliënt goed van dienst te kunnen zijn komen we altijd bij u thuis of bedrijf om de situatie op te nemen. Wij zijn van mening dat een uitgebreid advies niet gemaakt kan worden zonder kennis van het object, omgeving en de eventuele reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen.

Bouwkundig


Een goede bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat uw woning-bedrijf minder aantrekkelijk wordt voor de gelegenheidsinbreker. 95% van de inbraken wordt namelijk gepleegd door gelegenheidsinbrekers. De beveiliging bestaat uit goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting.

Elektronisch

Installatie van inbraak detectiesystemen moet goed en professioneel gebeuren en daarom beschikken onze monteurs minimaal over het diploma monteur beveiliging installaties, en uiteraard ook over het bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie.

Veilig wonen


Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, is er voor iedereen. Een specialist van Van der Pol Beveiligingstechniek komt kijken naar de veiligheid van uw huis. Wij geven u gratis advies over wat goed is en welke aanpassingen u kan aanbrengen om het keurmerk te krijgen.