Aanbieding

Aanbieding bedrijven


Gratis risicoanalyse. Beveiligingstechniek is maatwerk. Elke situatie is anders en stelt z’n eigen eisen. De specialisten van Van der Pol Beveiligingstechniek maken in overleg met u en zonodig met uw verzekeringsmaatschappij, een risicoanalyse.

Aanbieding particulier

Gratis beveiligingsadvies particulier. Het Politie keurmerk Veilig Wonen maakt veilig wonen mogelijk. Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Wacht niet tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt, maar ga zelf aan de slag om veilig te wonen.

Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te laten passen aan de eisen van het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. 

Van der Pol

Van der Pol Beveiligingstechniek

Van der Pol Beveiligingstechniek is een dynamisch bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van bouwkundige en elektronische beveiliging. Ons bedrijf bestaat uit een team van monteurs die beschikken over een gedegen opleiding en een uitgebreide vakervaring.

Ons bedrijf beschikt over een 24-uurs storings- en calamiteitendienst, die als het nodig is, binnen 2 uur tijd bij de melder ter plaatse is en het probleem zal verhelpen.

Om u als cliënt goed van dienst te kunnen zijn komen we altijd bij u thuis of bedrijf om de situatie op te nemen. Wij zijn van mening dat een uitgebreid advies niet gemaakt kan worden zonder kennis van het object, omgeving en de eventuele reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen.