Electronische beveiliging

Bouwkundig

Electronische beveiliging

Als u de bouwkundige aanpassingen heeft uitgevoerd kan een inbraak detectiesysteem (alarminstallatie) een nog betere beveiliging voor uw woning of bedrijf zijn. Als de inbreker ondanks de juiste bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te wagen een raam of deur forceert zal het inbraak detectiesysteem in werking treden.

Een snelkraak is ook met een alarm niet te voorkomen maar zal zeker niet uitnodigend werken. En bij een geslaagde inbraakpoging zal de inbreker uiterlijk een paar minuten binnen blijven, omdat ook hij weet dat er na alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het mogelijk om na een detectie binnen 10 seconden te worden gebeld door de meldkamer en de nodige vervolgactie in overleg met hun te bepalen. Indien het hier gaat om een geverifieerd alarm dan zal altijd de politie worden gewaarschuwd.

Indien u niet zelf de alarmafhandeling wilt verzorgen kunnen we uw systeem ook aansluiten op meldkamer View Controle. Deze zeer professionele meldkamer kan het exacte verloop zien van een alarmmelding en daar direct op reageren.

 

Specialisatie

We hebben ons gespecialiseerd op een aantal merken te weten: Ademco, Rokonet, Honeywell, Galaxy. Na tientallen jaren van ontwikkeling en expertise leveren deze leveranciers zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen.

Installatie van inbraak detectiesystemen moet goed en professioneel gebeuren en daarom beschikken onze monteurs minimaal over het diploma monteur beveiliging installaties, en uiteraard ook over het bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie.

We installeren zowel bedraad als draadloze alarmsystemen.
Bedrade systemen worden door gebruik makend van diverse technieken “draadloos” geplaatst. U zult dus geen zichtbare kabels of kabelgoten zien zitten. Wij installeren systemen voor verzekeringseis klasse 1 [normaal] bijvoorbeeld een woning tot klasse 4 [maatwerk] bijvoorbeeld een juwelier.